AKYAZI ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ II. KADEME

Vizyon: Tüm öğrencilerimizin bağımsız hareket edebilen bireyler haline gelmesini sağlamak üzere tam anlamıyla özel eğitimin gerektirdiği fiziki şartlara uygun bir okul olmak istiyoruz.

Misyon: Türk Milli Eğitimin Temel İlkeleri ve Özel Eğitimin Temel İlkeleri doğrultusunda zihinsel işlevler bakımından farklılık gösteren, kavramsal, sosyal ve pratik uyum becerilerinde eksiklerini yada sınırlılıkları olan ve özel eğitim ile destek eğitim hizmetlerine ihtiyaç duyan bireylere gerekli eğitim-öğretim hizmetini sunan bir kurum olmak.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://akyaziozelegitimuygulamamerkezi2.meb.k12.tr

Adres - BATAKKÖY MAH. BATAKKÖY CAD. NO 196 AKYAZI / SAKARYA

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ SAKARYA İLİ AKYAZI İLÇESİ İNÖNÜ MAHALLESİ SINIRLARI İÇİNDE OLUP AKYAZI MERKEZE 5 DK MESAFEDEDİR.

Adres - BATAKKÖY MAH. BATAKKÖY CAD. NO 196 AKYAZI / SAKARYA

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Sakarya´ya uzaklığı 35 KM, Akyazı Merkeze uzaklığı 2 KM.